Wie Ben Ik

genieten van vrijheid
genieten van vrijheid

 

Ik ben Jolanda Zoer bijna 50, getrouwd met Eric en samen hebben we 3 kinderen, 2 jongens en een meid. Ons gezin heeft net als vele andere gezinnen het heel moeilijk gehad de afgelopen jaren. Financieel zaten we aan de grond, we waren allemaal veel te zwaar. Het moest dus anders.

Ik kwam in contact met NetwerkMarketing en was in het begin zeer sceptisch, dit kon niet waar zijn. Toch bleef het in mijn gedachten rondspoken. Ik had niets te verliezen toch? Ik ging leren hoe NetwerkMarketing werkte en ontdekte dat deze manier van werken mij en mijn gezin de financiële onafhankelijkheid kon brengen. Ik gebruikte de 17 jaar ervaring van het team om zelf professional te worden. En help nu anderen mensen om hun doelen en dromen waar te maken.

Ik ging de producten gebruiken en mijn gezondheid ging met sprongen vooruit.  Ik ben tot nu toe maar liefst 40 kilo afgevallen  door het gewichtsbeheersingsprogramma van ons bedrijf te volgen. Ik geniet weer van de mooie natuur, wandelen en lekker bewegen. Het is allemaal geen moeite meer, ik voel mij gezonder en fitter.

Maar ook financieel gaat het steeds beter. We gaan weer op vakantie, eens even weg of uit eten. Dat zijn toch de leuke dingen van het leven.

Ik werd steeds enthousiaster, dit wilde ik voor iedereen wel. Dat was een tegenvaller want niet iedereen wil geholpen worden blijkbaar. Toch laat ik de moed niet zakken, mede door de professionele begeleiding die ik tot nu toe nog steeds geniet. Bouwen we nu aan een team van super leuke collega’s en wil ik ook u graag helpen en begeleiden om een nieuwe inkomstenbron op te bouwen.

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten nemen van de unieke mogelijkheden van NetwerkMarketing. U helpen om u te leren hoe u een passief inkomen op kunt bouwen en zo uw vrijheid en onafhankelijkheid kunt waarborgen. Ik leer u graag kennen en help u om uw business op te bouwen en daar mee uw financiële vrijheid te creëren

Op uw suCCes

Jolanda Zoer

Anders werken, Ander Inkomen